O nama

Tvrtka Security Systems bavi se prodajom i ugradnjom sigurnosnih sistema za poslovne i stambene prostore.

Osnovana je 2016. godine i Imotskom sa ciljem da na tržištu ponudi samo najbolje što tehnologija danas nudi od krađe te dodatne opreme. Temeljna smjernica je u individualnom pristupu svakom kupcu, savjetodavni pristup svakom klijentu, te nove mjerila u kvaliteti i postupcima implementacije uređaja uz stručnu naobrazbu prodajnog osoblja i instalatera.

Tvrtka je registrirana za obavljanje poslova privatne zaštite, te posjeduje odobrenje MUP-a RH za ugradnju sustava tehničke zaštite, a djelatnici licence zaštitara tehničara. Specijalizirali smo se za zaštitu manjih i srednjih objekata, primjenjujući filozofiju savjetovanja kupca uz korištenje isključivo visokokvalitetnih protuprovalnih sustava, sustava video nadzora, kontrole pristupa i evidencije radnog vremena.

Inzistiranje na kvaliteti proizvoda i usluga, te pružanje maksimalne pažnje potrebama i željama kupaca, uz izuzetno njegovanje post prodajnih odnosa, rezultiralo je zadovoljstvom klijenata, kako velikih tako i malih, njihov stalan a ne jednokratan kontakt s tvrtkom, te preporuke koje privlače nove klijente.

Kako je poslovna filozofija maksimalno okrenuta kupcu i njegovim potrebama, tako se i asortiman proizvoda neprestano povećavao sa novim trendovima, novim proizvodima i novim potrebama kupaca.

Dario Vuknić, direktor/vlasnik